Posted in Parhaat vinkit musiikkitapahtumiin

Tekniikkaosat.fi varustaa puhelimesi seuraavia festareita varten

Tekniikkaosat.fi varustaa puhelimesi seuraavia festareita varten Posted on 20th helmikuu 2022

Odotatko jo innoissasi kesää ja tulevia festareita? Ankarien koronarajoitusten aika näyttäisi vihdoin väistyvän ja luvassa näyttäisi olevan upea festarikesä, jota on jo ehditty odottaa! Haluat varmasti varmistaa, että saat taltioitua festareiden parhaat hetket puhelimellasi ja että sinulla on nettiyhteys käytettävissäsi koko festareiden ajan. Netin kautta saat näppärästi yhteyden läheisiisi ja pysyt ajan tasalla ajankohtaisista uutisista sekä maailman tapahtumista. Iltaisin nettiyhteys ja kännykästä löytyvä suoratoistopalvelu auttavat sinua rentoutumaan esimerkiksi hyvän leffan tai mielenkiintoisen sarjan parissa ennen nukkumaanmenoa. Kuten huomaat, on monestakin syystä erittäin tärkeää, että puhelimesi on toimintavalmiina koko festareiden ajan. Tämän vuoksi kännykän varustaminen kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin, ja tässä tehtävässä tekniikkaosat.fi on oivallinen kumppani!

Päivitä puhelimesi akku

Jos puhelimesi akku on jo alkanut osoittaa väsymisen merkkejä, kannattaa se päivittää tarvittaessa ennen festareita. Näin akku kestää festarihumussa entistä pidempään, eikä jätä sinua pulaan tärkeinä H-hetkinä. Tekniikkaosat.fi-sivustolta voit tilata näppärästi uuden akun puhelimeesi. Oikean akun löytäminen on helppoa sivuston näppärien hakufilttereiden avulla, joten uuden akun tilaaminen onnistuu käden käänteessä! Päivittämällä puhelimesi akun pidennät sen elinkaarta, eli samalla kun säästät rahaa verrattuna uuden puhelimen ostohintaan, säästät myös luonnonvaroja!

Muista power bank

Power bank eli virtapankki on erittäin tärkeä varuste, kun puhelimen kanssa ollaan reissussa ja kun sen akun on kestettävä tavallista pidempään. Olisi erittäin ikävää, jos akku loppuisi juuri H-hetkellä, esimerkiksi lempibändisi astuessa vihdoinkin lavalle tai saadessasi tilaisuuden ottaa selfien lempiartistisi kanssa. Tällaisten tilaisuuksien menettäminen harmittaisi varmasti vielä vuosienkin päästä, joten kannattaa pyrkiä estämään tämänkaltaiset onnettomuudet jo ennakolta. Löydät hyvän valikoiman virtapankkeja tekniikkaosat.fi -sivustolta. Edullisimmat virtapankit maksavat alle kymmenen euroa, joten voit ostaa itsellesi mielenrauhaa ja puhelimellesi tavallista pidemmän käyttöajan pikkurahalla!

Tsekkaa laturit ja johdot

Ennen reissuun lähtöä kannattaa tsekata kaikki puhelimen kriittiset laturit ja johdot. Varmista, että ne ovat varmasti toimintakunnossa ja vaihda tarvittaessa kulahtaneet laturit ja johdot uusiin. Tarvittaessa mukaan kannattaa pakata pari varalaturia ja -johtoa, sillä festareilla tavaroita voi kadota ja jos reissussa ollaan monta päivää, olet pian pulassa ilman puhelimeesi sopivia varusteita! Tekniikkaosat.fi auttaa myös näiden tarvikkeiden hankinnassa. Sen toimitukset ovat nopeita, eikä isojenkaan tilausten toimituksesta joudu maksamaan enempää kuin kiinteän 4,95 euron toimitusmaksun.

Suojaa puhelimesi

Festarihumussa sattuu ja tapahtuu – myös puhelimelle! Se saattaa pudota taskustasi esimerkiksi fanittaessasi suosikkibändiäsi, minkä vuoksi puhelin kannattaa ehdottomasti suojata huolellisesti ennen festareille lähtöä! Laadukas suojalasi auttaa suojaamaan kännykän omaa etulasia ja sellainen kannattaa ehdottomasti hankkia. Suojalasin hinta on pieni hinta arvokkaan kännykän lasin suojaamisesta, eikä puhelin edes vaadi kovin kovaa iskua, jotta sen suojalasi menee rikki. Pienikin naarmu puhelimen etulasissa lähtee helposti leviämään ikävästi ympäri lasia tehden puhelimesta hetkessä epäsiistin näköisen. Tällainen tilanne kannattaa pyrkiä estämään etukäteen ja laadukas suojalasi on tehokas apulainen tässä tehtävässä! Suojalasin lisäksi puhelin kannattaa varustaa laadukkailla suojakuorilla tai suojakotelolla. Koteloon mahtuvat yleensä myös tarpeelliset kortit ja muuta pikkusälää, mikä on näppärä vaihtoehto festareilla.

magnetism