Posted in Parhaat vinkit musiikkitapahtumiin

Mitä ottaa mukaan musiikkitapahtumiin

Mitä ottaa mukaan musiikkitapahtumiin Posted on 8th toukokuu 2019

Kun lähdet musiikkitapahtumaan, niin on hyvä miettiä mitä tarvitset mukaan, jotta varmistat hyvän musiikkielämyksen. Toki jotkut ottavat mukaansa vain pöydältä avaimet ja painelevat ovesta ulos. Jos kuitenkin haluat varmistua ettet joudu pulaan kesken keikan, on hyvä käyttää muutama minuutti siihen että ottaa tärkeimmät tavarat mukaansa.

Keikkaa varten laukkuun kannattaa pakata tietysti avaimet, puhelin sekä maksuvälineet. Vaikka pankkikortti käykin maksuvälineenä joka paikassa, kannattaa huomioida, että käteistä rahaa on silti hyvä olla mukana. Monesti keikkojen aikaan maksuliikenne ruuhkautuu ja on ikävää jos et saakaan ostettua itsellesi pientä purtavaa, taikka kurkun kostuketta. Muutama kymppi on hyvä pitää mukana hätävarana, johon voit turvautua, mikäli maksukorttisi ei jostain syystä menekään läpi ravintolan tiskillä.

Monilla keikoilla äänentoisto on melko kovalla, joten voi olla hyvä napata mukaansa korvatulpat ennen lähtöä. Nämä eivät vie paljoa tilaa, mutta saattavat pelastaa musiikkielämyksen, mikäli kaiuttimista onkin jostain syystä laitettu volyymit kaakkoon. Pystyt nauttimaan musiikista paljon paremmin, mikäli äänenvoimakkuus on siedettävällä tasolla.

Jos olet menossa ulkoilmafestareille, kannattaa mukaan pakata hieman enemmän tavaraa mikäli vain mahdollista. Vesipullo on hyvä pitää mukana, varsinkin kuumalla säällä. Lisäksi voi olla mahdollista, että sadekeli yllättää festarijuhlijan, joten kertakäyttöinen sadeviitta kannattaa pitää mukana. Se on helppo heittää päällensä, mikäli vesisade iskee päälle kesken suosikkibändin esiintymisen.

magnetism