Posted in Parhaat vinkit musiikkitapahtumiin

Tapetit muusikon makuun

Tapetit muusikon makuun Posted on 28th tammikuu 2021

Uusi tapetti tuo kotiin aivan uudenlaista ilmettä ja on melko edullinen tapa saada kodissa tai vaikkapa bänditiloissa aikaan yllättävän suuri muutos. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä muusikoiden makuun sopivien tapettien löytämiseksi näppärästi netistä. Tällaisia tapetteja tarvitaan esimerkiksi muusikon kotona tai bänditiloissa.

Rauhoittavat tapetit muusikon kotiin

Myös muusikon kotona on kiva näkyä kodin asukkaan musiikkiharrastus. Tapetit ovatkin oivallinen keino nostaa rakas harrastus esiin. Edullinen laadukas tapetti löytyy Kotitapetilta. Voit selailla erilaisia tapetteja esimerkiksi tyylin perusteella. Taiteellisen ihmisen kotiin voi sopia esimerkiksi Art Deco, geometrinen tai abstrakti tyyli. Art Deco -kategoriasta löydät esimerkiksi rauhoittavan Arches Sage -tapetin tai luonnollisen värisen Reflection Natural -tapetin.

Valokuvatapetit ovat yksi oivallinen keino tuoda huoneeseen musiikillista tunnelmaa. Tästä kategoriasta löydät jopa Musiikki ja taide -alakategorian. Muusikon kodin seinille sopii hyvin esimerkiksi rauhallinen mutta näyttävä nuotteja kuvaava tapetti. Usein riittää, kun näyttävää tapettia käyttää vain yhteen seinään ja maalaa muihin seiniin tapetin väriin sopivan maalipinnan. Valkoinen maalipinta toimii hyvin valkopohjaisen nuottitapetin kanssa ja luo yhdessä sen kanssa huoneeseen rauhallisen mutta näyttävän mustavalkoisen kokonaisuuden. Huoneeseen on mahdollista myös tulostaa muusikon unelmien kuva kotitapetti.fi-sivuston kautta.

Näyttävät tapetit bänditiloihin

Bänditiloissa suositaan yleensä näyttävämpää ilmettä kuin muusikon kotona. Kotona on tarkoitus myös rentoutua mutta bänditiloja käytetään lähinnä energiseen harjoitteluun ja bändin kanssa hengailuun. Näihin tiloihin sopivatkin erityisen hyvin musiikkiaiheiset näyttävät valokuvatapetit ja omista kuvista tulostetut tapetit. Voit käyttää vaikkapa bändin keikalta otettua erityisen onnistunutta ja mieleistä kuvaa.

Valokuvasta tulostetun tapetin tilaaminen onnistuu verkkokaupan kautta lataamalla oma kuva sivuston palvelimelle. Tämän jälkeen sinun tulee ilmoittaa bänditilan seinän mitat. Myös bänditiloissa kannattaa usein tapetoida näyttävästi vain yksi tehosteseinä ja käyttää muihin seiniin tehosteseinää korostavaa maalipintaa. Kun ilmoitat bänditilasi seinämitat, muista lisätä leveyteen ja korkeuteen 3–5 senttimetriä leikkausvaraa. Voit myös rajata kuvaa siirtämällä sitä sivuston työkalun kehyksessä.

Kotitapetin valokuvatapetit painetaan kuitumateriaalille, joka on erityisen kestävää ja säilyttää hyvin muotonsa. Tämä on tärkeää bänditiloissa, joissa saattaa toisinaan niin sanotusti roiskua rapatessa. Muista hankkia myös tapetointiin sopivaa kuituliisteriä, joka levitetään bänditilojen seinään. Tämän jälkeen tapettivuodat voidaan asentaa seinään siten, että niiden reunat tulevat tarkasti vastakkain.

magnetism